22/09/2018 : TTC 3 - Senioren Koningslust 1

Vandaag gingen we naar Tegelen. In de nieuwe zaal bleek weinig plek om te zitten en na lang wachten kon onze wedstrijd beginnen. Bjorn beet t spits af en won in een spannende wedstrijd van Niels. Daarna Hay tegen Jeroen en ook die wedstrijd wonnen we. Toen moest Aukje tegen Rob. Maar dat vervelende rubber zat Aukje toch in de weg en daarom trok ze in de vijfde game aan het kortste eind. Het dubbel had beter gekund en de winst ging dan ook naar Tegelen. Na het dubbel moest Bjorn tegen Jeroen. Ook die wedstrijd werd verloren. Tussenstand 3-2. Maar daarna vochten we ons terug. Aukje won in de vijfde game van Niels. Hay won van Jeroen. Toen moest Aukje weer aan de bak. Maar in wederom een vijfde game verloor ze nipt van Jeroen. 4-4. Maar Hay en Bjorn gingen door. Ze wisten allebei hun laatste wedstrijd te winnen. Bjorn had geen last van het vervelende rubber van Rob en won in een mooie wedstrijd. Hay wist ook van Niels te winnen waardoor we met winst naar huis gingen vanuit Tegelen. Wij zijn tevreden met 4-6!!!