10/03/2018 : Senioren Koningslust 1 - Vijlen 1

Vandaag speelden we tegen Vijlen. Hay beet t spits af tegen Egon en die wedstrijd werd makkelijk in 3 games gewonnen. Daarna Ger, hij verloor van Ricardo. Aukje won in 3 games van Hay. In het dubbel kwamen Hay en Aukje voor met 2-0. Toch kwam Vijlen nog bij met 2-2. Maar door slim spel werd de vijfde game door ons gewonnen. Tussenstand 3-1. Ger tegen Egon werd verloren. Hay speelde erg goed tegen Hay en hij won die partij. Aukje kon het Ricardo erg moeilijk maken, maar in de vijfde game trok Aukje aan het kortste eind. Daarna de laatste partij van Ger tegen Hay. Het waren duidelijk niet de spelers voor Ger, want ook de laatste wedstrijd werd door Ger verloren. De laatste wedstrijd voor Aukje tegen Egon was wederom spannend. Aukje moest er heel hard voor werken met een overwinning als resultaat in de vijfde game. Toen mocht Hay de laatste wedstrijd nog tegen Ricardo. Hij heeft goed gestreden, maar dat was net niet genoeg.
5-5 is een prima eindresultaat!!