24/02/2018 : Sittard 3 - Senioren Koningslust 1

Zaterdag speelden we uit tegen Sittard. Het beloofde een moeilijk wedstrijd te worden. Hay begon sterk en wist redelijk makkelijk van David te winnen. Daarna was het de beurt aan Aukje tegen Michel, dat ging zo slecht nog niet maar in de vijfde game was de tegenstander toch te moeilijk. Frank begon tegen Bernd. De wedstrijd werd verloren in 3 games. Het dubbel van Aukje en Hay werd spannend. Weer een vijfde game, maar ook hier wisten we de winst niet binnen te slepen. Hay tegen Michel ging naar Koningslust. 3-2 tussenstand. Daarna kwamen twee partijen van Aukje en Frank die kansloos waren. Frank tegen David en Aukje tegen Bernd. Tegen Michel had Frank zeker kans. Maar ook de derde wedstrijd in 5 games die dag, werd door Sittard binnen gesleept. Hay tegen Bernd was een makkie en Aukje verloor van David. Dit team was duidelijk een maatje te groot voor Frank en Aukje. 7-3 einduitslag. Bedankt Frank voor het invallen.