17/02/2018 : Senioren Koningslust 1 - Destatec 1

Vandaag speelden we tegen Swalmen. Hay beet het spits af tegen Henk. Na een onzekere start maakte het hij mooi af in 3 games. Daarna Lieke tegen Remy. Helaas werd deze wedstrijd verloren. Aukje tegen Brjorn was kansloos. Daarna het dubbel van Hay en Aukje was sterk en werd in 3 games gewonnen. 2-2. Toen was het de beurt aan Hay tegen Bjorn. Hay had veel last van zijn knie en kon de wedstrijd niet naar zich toe trekken. Lieke speelde goed tegen Henk maar trok toch aan het kortste eind. Toen de beurt aan Aukje tegen Remy. Aukje won de wedstrijd in 3 games. De laatste wedstrijd van Lieke was de beste. Ze speelde heel goed en ze maakte het Bjorn echt heel moeilijk. Helaas met heel veel pech aan het einde van de game verloor ze nipt. Aukje kon in een hele spannende wedstrijd tegen Henk de winst in de vijfde game binnenhalen. Toen was het de beurt aan Hay. Hij kwam met 0-2 achter maar toch wist hij de wedstrijd ondanks zijn blessure naar zich toe te trekken!! Lieke bedankt voor het invallen en op naar de volgende week. Weer naar Sittard.