23/09/2017 : Red Stars 3 - Senioren Koningslust 1

We speelden vandaag tegen Venray. In auto zeiden we al dat het erg moeilijk zou worden. De eerste wedstrijd speelde Hay tegen Huub. Deze werd in de vijfde game nipt gewonnen door Hay. Toen was het de beurt aan Aukje. Maar ze had weinig in te brengen tegen Desmond. Daarna Ger tegen Maarten. Ook deze wedstrijd ging erg snel en werd met 3-0 verloren. Het dubbel van Hay en Aukje was sterk genoeg om te winnen. In 3 games wist Koningslust dit dubbel te pakken. Daarna Hay weer tegen Desmond. Hij moest flink werken maar dat werd beloond. 2-3 voor koningslust. Helaas konden Ger en Aukje daar geen punten meer aan toevoegen. Ger maakte het Desmond wel nog even moeilijk, maar verloor helaas in de vijfde game. Hay zette nog een tandje bij tegen Maarten en wist ook die partij binnen te slepen. 6-4 verlies. Maar wat zijn we blij met deze 4 punten!!