16/09/2017 : Senioren Koningslust 1 - Elsloo 1

Vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Elsloo. Helaas kwam de tegenstander maar met 2 personen. Het voordeel was dat we op voorhand al op een voorsprong kwamen van 3-0. Hay beet het spits af tegen Rob. Hij moest er flink voor werken, maar uiteindelijk werd de wedstrijd in 4 games binnengehaald. Aukje tegen Sander was moeilijker. Helaas kon Aukje er geen vijfde game uit slepen en verloor dus haar eerste wedstrijd. Daarna het dubbel. Hay en Dennis hebben zich vol gegeven, maar helaas werd er door Koningslust aan het kortste eind getrokken in de vijfde game. Daarna weer de beurt aan Aukje. In deze wedstrijd kwam Aukje niet echt aan spelen toe en de wedstrijd werd dan ook met 0-3 verloren. Vervolgens de eerste enkel van Dennis. Goed spel en met resultaat. Dennis wist van Sander te winnen. Hay mocht daarna tegen Sander. Hij moest heel diep gaan en er flink voor werken, maar in de vijfde game haalde Hay deze wedstrijd binnen. Tot slot nog Dennis tegen Rob. Ook dit werd een thriller. Wederom een vijfde game. Alleen kwam deze niet op naam van Koningslust. Daar de 3-0 voorsprong bij opgeteld, een einduitslag van 6-4. We hebben flink moeten werken, maar zijn blij met een overwinning. Volgende keer hopelijk weer 3 tegenstanders!!