08/04/2017 : Senioren Koningslust 1 - Red Stars 3

Vandaag speelde team 1 tegen Red Stars 3. Hay beet het spits af en maakte Sander in. Daarna de beurt aan Aukje. Ze speelde tegen Niek en kwam heel dik voor te staan in de derde game, maar verloor deze toch nipt. Daarna werd het spannend, maar wist ze de vijfde game naar zich toe te trekken. Daarna Dennis. Weer een spannende wedstrijd. Helaas viel het balletje niet aan onze kant en verloor Dennis met 9-11 in de vijfde game van Huub. Het dubbel van Hay en Dennis werd met heel slim en goed spel gewonnen. Tussenstand 3-1. Daarna verloor Aukje vrij kansloos tegen Sander. Hay won van Huub in 3 sets en Dennis tegen Niek werd ook gewonnen. 5-2 tussenstand. Aukje speelde haar laatste wedstrijd tegen Huub. Spannende wedstrijd en wederom werd er aan het kortste eind getrokken in de vijfde game. Weer 9-11 voor Red Stars. Daarna Dennis tegen Sander. Na een hele mooie partij met echt goed spel van beide heren was het winstpunt er voor Venray. Als laatste Hay tegen Niek. Ook dit werd weer zenuwslopend en voor de derde keer deze wedstrijd verloor Koningslust in de vijfde game met 9-11. Eindstand 5-5. Over het algemeen tevreden met het spel van vandaag, maar de eindstand had best in ons voordeel mogen uitpakken vandaag!