19/03/2011 : Senioren Koningslust 2 - Destatec 1

Team 2 speelde vandaag de tweede keer tegen Destatec. Het beloofde een moeilijke wedstrijd te worden. Een spannende wedstrijd werd het zeker. Na het zenuwslopende dubbel van Loes en Aukje dat in 5 games nipt in het voordeel was van Destatec kwamen we op een stand van 2-2. Dit door winst van Ger en een winstpartij van Loes. Maar toen ging Koningslust er hard tegenaan. Loes en Aukje wonnen allebei 1 partij en Ger wist zelfs nog 2 partijen te winnen waardoor hij vandaag ongeslagen bleef. Loes gaf in haar laatste wedstrijd tegen Marlie alles wat ze nog in zich had, maar helaas kon ze deze partij in een verschrikkelijke spannende 5e game niet naar zich toe trekken. Aukje won haar laatste partij nog en zo was de eindstand van Koningslust-Destatec 7-3. Wij zijn zr tevreden!