16/04/2016 : Vijlen 1 - Senioren Koningslust 1

We speelden vandaag uit tegen Vijlen. Hay begon spetterend en won vrij makkelijk van Egon. Toen was het de beurt aan Ger en die verloor nipt in 5 games van Hay. Aukje kwam niet in de wedstrijd tegen Robbin en verloor. Het dubbel wel door Hay en Ger ook verloren wat de stand op 3-1 bracht. Daarna speelde Hay tegen Hay. En onze Hay had het moeilijk en trok mede door veel sorry-ballen aan het kortste eind in de 5de game. Aukje tegen Egon. Wr 5 games en wr was t koningslust die de winst niet binnen kon halen. 5-1 inmiddels. Maar we gingen niet bij de pakken neer zitten. Ger won vrij makkelijk van Robbin. Aukje wist van Hay te winnen in een zinderende spannende wedstrijd. Waarin Aukje veel sorry-ballen mee had in de 5e game waardoor deze uiteindelijk gewonnen werd. En Hay won ook in een spannende wedstrijd van Robbin. We kwamen dus terug tot 5-4. Ger moest nog tegen Egon, maar deze werd helaas niet meer gewonnen! 4-6 verlies dus...