28/03/2015 : Sittard 5 - Senioren Koningslust 2

Vandaag speelde team 2 de uitwedstrijd tegen Sittard. Het begin was al spannend. Aukje verloor nipt in 5 games. Daarna pakten Elly en Nicole het terug en wonnen beide hun eerste partij. Het dubbel van Aukje en Elly werd kansloos verloren. Jammer. Maar we gingen door. Aukje won de wedstrijd na het dubbel en ook Elly wist een winst partij binnen te slepen. Nicole was aan de beurt en in een spannende 5e game kon zij net niet aan het langste eind trekken. Daarna weer de beurt aan Elly, die vandaag heel sterk speelde. Zij won ook haar laatste partij. Alweer 3 winstpartijen voor Elly! Ook Aukje kon haar laatste wedstrijd op het nippertje winnen. Helaas wist Nicole niet het laatste puntje binnen te slepen. Maar we zijn erg tevreden met 4-6.