08/02/2014 : Red Stars 3 - Senioren Koningslust 1

Afgelopen zaterdag stond Red Stars op het menu. Nadat we een korte VIP tour hadden gehad in het nieuwe complex van Red-Stars, kon de wedstrijd van start.
We begonnen sterk door met 0-2 voor te komen door winst van Mitch en Dennis tegen Huub van de Putten en Bert Thijssen. Peter trok in zijn eerste partij net aan het kortste eind tegen Ernest Cruijsberg. Het dubbel ging gelijk op tot de 4e set. Deze ging eenvoudig naar de mannen uit het Venrayse. Mitch kwam net te kort in zijn volgende partij tegen Bert, en Peter kon de winst eenvoudig naar zich toe halen tegen Huub, 3-3. Dennis bracht Koningslust weer op voorsprong door van Ernest te winnen. Helaas kon Peter geen potten breken tegen Bert en werd de stand weer gelijk op 4-4.
Mitch Speelde doordacht tegen Ernest en won in 4 sets. Dennis won in 3 van Huub en daarmee is de eerste overwinning in de Hoofdklasse een feit, 4-6. Peter 1, Mitch 2, Dennis 3.