25/02/2013 : Recreanten Koningslust 1 - Venlo 1

De eerste wedstrijd na de carnaval werd er meteen korte metten gemaakt met de heren uit Venlo.
Hay won met gemak van Peter Cardinaels en Dudley Moss. Ritchie, die ietsjes later aan de wedstrijd was begonnen, had iets meer moeite met Peter maar wist uiteindelijk wel te winnen. Het dubbel van Hay en Ritchie werd simpel in 3 games gewonnen. Peter Baggen won beide enkels tegen Peter Lommen en John Postulart. Frank kon John lange tijd bijbenen maar laatstgenoemde was net ietsjes slimmer. In 5 games won Frank van Peter Lommen. Het dubbel van Peter en Frank verliep in het begin soepel; 2-0 voor in games. Peter en John van Venlo kwamen echter sterk terug, maar konden niet voorkomen dat Peter en Frank door een sterke 5e game het dubbel naar zich toe trokken. Een verdiende 9-1 overwinning! Volgende week gaan we naar Sevenum.