26/11/2011 : Senioren Koningslust 4 - Panningen 6

Een thuiswedstrijd vandaag tegen Panningen 5. Gezien alle andere teams een uitwedstrijd hadden waren wij helemaal alleen in de zaal en dat was het toch wel erg stil.
Donnie mocht de spits afbijten. Haar tegenstander was te sterk en ze verloor in 3 games de wedstrijd. Vervolgens wisten Lisa en Suzet hun eerste partij allebei te winnen. Het dubbel werd in 3 games vrij gemakkelijk door Lisa en Donnie gewonnen. Lisa won na het dubbel haar tweede partij en helaas verloor Donnie haar tweede wedstrijd. Suzet won haar tweede wedstrijd in 3 games. Ook de derde partijen van Lisa en Suzet werden gewonnen. Donnie wist vandaag geen punten te pakken en heeft dus ook haar derde partij, hoewel deze wel spannend was, verloren.
Einduitslag 7-3 voor Koningslust 4. Op naar a.s. vrijdagavond!